Pampers Premium Care 2-es méret 4–8 kg 240 db (15 399 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Pampers Premium Care 2-es méret 4–8 kg 240 db
Pampers Premium Care 2-es méret 4–8 kg 240 db

15 399 Ft 

Szeretet és más semmi: a gyengéd és gondoskodó Premium Care a Pampers legjobb védelmét nyújtja a baba bőrének az első perctől kezdve. Selymes puhaság és azonnali szárazság.

A kifejezetten az újszülöttek bőréhez tervezett, körös-körül selymes puhaságú pelenka 3 nedvszívó csatornája gyorsan magába szívja a nedvességet, így a baba bőre azonnal szárazságnak örvend.

Hogy a baba bőre jól szellőzzön, a pelenka olyan légáteresztő anyagokból készült, amelyek a fülledt levegőt frissre cserélik a pelenka belsejében.

A pelenka színváltó nedvességjelző csíkkal is rendelkezik, amely jelzi ha eljött a pelenkacsere ideje.

Pelenka, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy verhetetlen védelmet nyújtson a baba bőrének Kiváló minőségű, mindenhol selymesen puha kialakítás.

A Magical Pods nedvszívó csatornácskák gyorsan magukba szívják a nedvességet, így a baba bőre azonnal száraznak érződik. Híg széklet felszívó rétege működik.

A köldökbarát kialakítás óvja a baba érzékeny köldökét, kifejezetten újszülött babák számára tervezték (0-s, 1-es és 2-es méretben kapható). 

A Magyar Védőnők Egyesületének ajánlásával.

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.