Batz NAIROBI kék női csizma (24 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Batz NAIROBI kék női csizma
Batz NAIROBI kék női csizma

24 990 Ft 

A hidegebb hónapokra is gondolva az idei ősz nagy meglepetése a Batz csizma! Sötétkék bőrből, gondos kezek munkáját dicsérve igazi kézműves darabról van szó. Puha bőr, kényelmes talpkialakítás, simogatóan meleg bélés öleli körül a lábat. Mitől lesz annyira különleges?

A húzott varrás, a bokarésznél keskeny bőrszalag néhányszor körbetekerve, valamint a pici, kecses bőrdísz teszi annyira imádnivalóvá ezt a Batz lábbelit.

Sportos, lezser, nőies, bohém egyszerre, attól függ, mihez hordja viselője. Az átmeneti időszakra, mindenképpen száraz időjáráshoz ajánljuk.

 

  • Vadonatúj fejlesztésű női csizma
  • Pehelykönnyű, kényelmes viselet
  • 100% valódi, válogatott minőségű bőr

Méret / Belső talphossz

Sarokmagasság: 1 cm

Batz NAIROBI kék női csizma Kapcsolódó termékek

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget.Batz NAIROBI barna női csizma

A hidegebb hónapokra is gondolva az idei ősz nagy meglepetése a Batz csizma! Őzbarna bőrből, gondos kezek munkáját dicsérve igazi kézműves darabról van szó. Puha ...
24 990 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.