Veinoplus Sport izomregeneráló elektrostimulátor (55 500 Ft)

(a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Veinoplus Sport izomregeneráló elektrostimulátor
Veinoplus Sport izomregeneráló elektrostimulátor

55 500 Ft 

Mi a Veinoplus SPORT?
Profi és amatőr sportolók számára kifejlesztett elektrostimulátor készülék, melyet az izomzat regenerációjának gyorsítására és hatékonyabbá tételére fejlesztettek ki. Javítja az izmok vérkeringését, gyorsítja a salakanyagok, metabolitok eltávolítását, az izomraktárak feltöltését és ezen keresztül az egész szervezet regenerációját.

 

Kik tesztelték a készüléket?
A készülék első használói a francia olimpiai csapat tagjai voltak. A 2012-es londoni olimpián részt vevő több mint száz csapattag, köztük 22 érmet nyert sportoló használta a készüléket a felkészülés során és kiváló eredményekről számoltak be. Erről bővebb információ a gyártó honlapján olvasható: www.veinoplus-sport.com

Kik számára ajánlott a használata?
A Veinoplus SPORT készülék minden olyan sportágban javasolt, ahol a tevékenység során jelentős a tejsav termelés, az izmok kifáradása, továbbá a folyamatos függőleges testhelyzet miatt az alsó végtagban vénás pangás alakulhat ki. : A készülék alkalmazása kifejezetten javasolt hobby-sportolók számára is, a mindennapi sporttevékenység utáni felfrissülés érdekében.

 

Milyen célból javasolt a Veinoplus SPORT alkalmazása?

  • Fizikai igénybevétel, edzés, versenyt követő kifáradás, izomláz csökkentésére
  • Fizikai igénybevétel, edzés, versenyt követő izomregeneráció segítésére
  • Anaerob edzést követően a metabolitok mielőbbi kiürítésének segítésére
  • Általános (izom)fáradtság csökkentésére
  • Kisebb izomsérülések, húzódások, rándulások kezelésére

 

Hogyan kell használni a készüléket?
A készüléket napi használatra tervezték. A kezeléseket közvetlenül a fizikai igénybevételt követően kell alkalmazni. Javasolt először a vádlira helyezni az elektródákat (teljes test regeneráció) és ezt követően a különösen igénybe vett vagy fáradt izmokat külön kezelni (helyi izomregeneráció). A készülékkel kapott nagy felületű elektródákat a vádlira kell felragasztani. Be kell kapcsolni a készüléket, mely automatikusan megkezdi az elektrostimulációt. A kezelés intenzitását Önnek kell beállítania – minél erősebb az impulzus, annál hatékonyabb, de annál kellemetlenebb is lehet. Olyan erősséget kell beállítania, amelynél a vádli izmok láthatóan és erőteljesen összehúzódnak, de nem kellemetlenek az Ön számára. Ha a vádlival végzett, helyezze át az elektródát a mellékelt ábráknak megfelelően az igénybe vett nagyobb izomcsoportokra. Folytassa a kezelést. A készülék 10 percenként sípol, ekkor helyezze át az elektródákat, míg minden izmot kezelt.

 

Hogyan működik a készülék?
A készülék a bekapcsolása után elektromos impulzusokkal stimulálja az izmokat, melyek hatására azok ismétlődően összehúzódnak. E passzív, erőkifejtés nélküli összehúzódások során az izmok összenyomják a mélyben elhelyezkedő vénákat és nyirokereket, és ezzel a vért felfelé, a szív irányába pumpálják, gyorsítják a vénás- és nyirokkeringést és ezzel gyorsítják a nemkívánatos anyagok kiürítését.

 

Milyen időtartamú egy kezelés?
Egy kezelés 30 percig tart - a készülék automatikus programot futtat, minden 10. percben sípol, és a 30 perc végén kikapcsol. A program futását bármikor megszakíthatja..

 

Milyen mellékhatások lehetnek?
Az impulzus a természetes idegi jelekhez hasonló, így alkalmazása semmilyen kockázattal, mellékhatással nem jár. Az impulzusok nagyon kicsi energiájúak, ezért biztonságosak és semmilyen veszélyt nem jelentenek az emberi szervezetre.

 

Mennyi idő kell a hatás kialakulásához?
A kezelésre adott válasz egyéni eltéréseket mutathat. A kedvező hatás általában az első kezelés után érezhető. : Tartós hatás csak rendszeres alkalmazás esetén várható.

 

Kik számára NEM ajánlott a Veinoplus SPORT?
Tilos elektrostimulátor alkalmazása pacemakerrel élők, súlyos szívritmuszavarban szenvedők számára. Tilos az alkalmazása akut vénagyulladásban (sem felületi, sem mélyvénás esetben). Nem alkalmazható gyulladt bőrterületen vagy daganatos elváltozás esetén. Amennyiben fémprotézise van, a használatról kérdezze meg kezelőorvosát.

 

A készüléket napi használatra tervezték.
Egy kezelés 30 percig tart - a készülék automatikus programot futtat, minden 10. percben sípol, és a 30 perc végén kikapcsol. A program futását bármikor megszakíthatja.

Edzést követően javasolt először a vádlira helyezni az elektródákat (teljes test regeneráció) és ezt követően a különösen igénybe vett vagy fáradt izmokat külön kezelni (helyi izomregeneráció).

Minél hosszabb kezelési időt alkalmaz, annál jelentősebb a hatás is. A kezelésnek semmilyen mellékhatása sincs, akár többször is használhatja minden kedvezőtlen következmény nélkül! : Figyelem! A Veinoplus SPORTkészüléket nem használhatják pacemakert vagy beültetett defibrillátort viselők!

 

Csomag tartalma:

  • készülék
  • 1 pár öntapadó elektróda
  • összekötő kábel
  • 9V elem
  • hordtáska

Az elektódák elhelyezését a feliratot megkattintva töltheti le:

ELEKTRÓDÁK ELHELYEZÉSE

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.