QMED gumiszalag hurok szett (5db, 50x5cm) (4 100 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
QMED gumiszalag hurok szett (5db, 50x5cm)
QMED gumiszalag hurok szett (5db, 50x5cm)

4 100 Ft 

A QMED Gumiszalag hurok szett 5 különböző színű és ellenállású szalagból áll, amelyek tökéletesen alkalmasak a teljes testet átmozgató funkcionális edzések eszközeként és a különböző progresszív ellenállási szintet nyújtó gyakorlatokhoz.

A szalaggal végzett gyakorlatok hozzájárulnak az izomzat erősítéséhez úgy, hogy közben az ízületeket védik a negatív behatásoktól. Nagy előnye a klasszikus súlyzókkal szemben, hogy nincs a gyakorlatoknál holtpont, a gumiszalag folyamatos terhelést biztosít az izmoknak.

A különböző színű gumiszalagok különböző erősségűek, így mindenki életkorának és edzettségi állapotának megfelelőt tud választani.

 

Ellenállás mértéke:

  • Sárga: 4,5 – 7 kg
  • Piros: 9 – 15,5 kg
  • Kék: 13,5 – 20 kg
  • Zöld: 18 – 27 kg
  • Fekete: 22,5 – 31,5 kg

Méret: 50 x 5 cm

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.